Υλικά:
2 αβοκάντο
4 αυγά
Κρεμμυδάκι φρέσκο
Κόλιανδρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C Κελσίου.
Κόβουμε τα αβοκάντο στην μέση και με ένα κουτάλι αφαιρούμε μέρος από την σάρκα του, την κρατάμε στην άκρη και μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα πέστο ή γουακαμόλε.
Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το κρεμμυδάκι και τον κόλιανδρο, τα οποία έχουμε ψιλοκόψει, και σπάμε μέσα ένα αυγό.
Ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 15-18 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό με φρυγανισμένο ψωμί!
Tips:
– Μπορείτε να προσθέσετε ή να γεμίσετε με μανιτάρια, ρύζι, αλλαντικά, θαλασσινά, κοτόπουλο, τυριά ή άλλα λαχανικά εποχής!
Πηγή: http://www.funkycook.gr/avocado-me-avgo/